Головна » 2017 » Лютий » 27 » МИСЛИВСЬКІ ДЕВАЙСИ
12:52
МИСЛИВСЬКІ ДЕВАЙСИ

Сучасні мисливці у розвинених країнах світу для успішного і комфортного полювання давно використовують новітні технології. Високотехнологічна мисливська зброя, екіпіровка, спорядження, пристрої, програмне забезпечення для мисливців… і цей список атрибутів сучасного мисливця можна продовжувати довго. З кожним роком цих продуктів технічного прогресу стає все більше і більше .

Стаття «Мисливські девайси» знайомить своїх читачів із найновішими та найкориснішими для мисливця пристроями.

Пристрій « goTenna Mesh » дозволяє залишатися на зв’язку навіть там, де немає ані стільникової, ані супутникової мережі.

Камера-фотопастка Р-180і захоплює зображення під кутом 180 градусів, дальність – 21 м , працює від 12 батарейок.

Ліхтар ThermoTorch слугує не тільки для забезпечування підсвічування у темний час доби, він також є акумулятором для підзарядки мобільних пристроїв і … грілкою для рук.

Шкарпетки з підігрівом – приємний аксесуар для зимового полювання від скандинавських розробників.

Система GPSTracker SportDOG TEK з функцією електроошийника. Вона допомагає відстежувати місцезнаходження собаки, закріплювати команди і виправляти її неправильну поведінку на відстані 11 км .

Ці та інші новинки допоможуть отримати від полювання тільки позитивні емоції. Ознайомитись детальніше із цими пристроями та їх цінником можна у статті:

Хвиля Д. «Мисливські девайси» / Д. Хвиля // Лісовий і мисливський журнал. – 2016. - № 6. – С. 46-48.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 77 | Додав: texnik | Теги: новітні технології , мисливські пристрої , мисливство | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]