Головна » 2017 » Серпень » 16 » МІКРО- МАКРО ЕКОНОМІКА
10:24
МІКРО- МАКРО ЕКОНОМІКА

Кулішов В. В. Мікро- макро економіка : підруч. – Львів : «Магнолія 2006», 2017. – 486 с.

Сучасні умови господарювання та функціонування економіки України – країни з ринковою економікою, має надзвичайно важливе значення для удосконалення економічної діяльності галузей національної економіки та її інтеграції в європейську економіку .

Запропанований підручник охоплює широке коло проблемних питань, пов’язаних з визначенням принципів і механізмів функціонування економічних суб’єктів і безпосередньо – діяльністю підприємств, домашніх господарств та інших підприємницьких структур, поведінкою їх у ринковому середовищі, відносинами між ними та роллю у проведенні економічної політики на мікро-макрорівні. Розглядаються альтернативні погляди різних економічних шкіл і течій із найважливіших проблем економічного життя. Також, не лишилися без уваги проблеми функціонування України в умовах ринкової економіки, утвердження міжнародних стандартів економічної свободи, враховані особливості становлення ринкової економіки і безпосередньо: діяльність підприємств, домашніх господарств та інших підприємницьких суб’єктів, а також їх власну поведінку в ринковому середовищі.

Видання може бути використане не тільки студентами, воно зацікавить учнів шкіл, ліцеїв, колегіумів економічного профілю, а також всіх тих, хто самостійно вивчає економіку.

З даним підручником ви можете ознайомитись у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 7 | Додав: texnik | Теги: ринкова економіка , економічні суб’єкти , діяльність підприємств | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]