Головна » 2019 » Жовтень » 7 » Механізація та автоматизація навантажувально-розвантажувальних робіт
10:06
Механізація та автоматизація навантажувально-розвантажувальних робіт

Процеси виробництва і споживання супроводжуються транспортуванням, перевантаженням і зберіганням сировини, палива, матеріалів, готової продукції та інших матеріальних ресурсів.

Механізація та автоматизація навантажувально-розвантажувальних робіт вивчає сучасні засоби виконання навантажувальних операцій у місцях загального користування, на під’їзних коліях промислових підприємств та в морських і річкових портах. Відомі засоби зберігання сировини в місцях її перероблення на готову продукцію чи напівфабрикати .

У посібнику Литвиненко С. Л. Механізація та автоматизація навантажувально-розвантажувальних робіт : навч. посіб. – Ч. 2. / С. Л. Литвиненко, Г. І. Нестеренко, Т. Ю. Габріелова, П. О. Яновський. – Київ : Видавничий дім «Кондор», 2018. – 164 с., викладено призначення та характеристику обладнання навантажувально-розвантажувальних пунктів і складів на різних видах транспорту, системний підхід до розроблення й формування транспортно-складських систем, особливості механізації та автоматизації навантажувально-розвантажувальних робіт і складування тарно-штучних та штучних, контейнеризованих і палетизованих, довгомірних та великовагових. навалювальних вантажів.

Дане видання буде корисним для студентів спеціальності «Транспортні технології (за видами транспорту)» транспортних навчальних закладів України.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 30 | Додав: texnik | Теги: механізація , навантажувально-розвантажувальні ро , автоматизація , обладнання | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]