Головна » 2016 » Серпень » 11 » МЕХАНІЗАЦІЯ ТА АВТОМАТИЗАЦІЯ НАВАНТАЖУВАЛЬНО-РОЗВАНТАЖУВАЛЬНИХ РОБІТ
11:46
МЕХАНІЗАЦІЯ ТА АВТОМАТИЗАЦІЯ НАВАНТАЖУВАЛЬНО-РОЗВАНТАЖУВАЛЬНИХ РОБІТ

Литвиненко С. Л. Механізація та автоматизація навантажувально-розвантажувальних робіт : навч. посіб. – Ч. 1. / С. Л. Литвиненко, Г. І. Нестеренко, Т. Ю. Габріелова, П. О. Яновський. – К. : Кондор-Видавництво, 2016. – 208 с.

Механізація та автоматизація навантажувально-розвантажувальних робіт вивчає сучасні засоби виконання навантажувально-розвантажувальних операцій у місцях загального користування, на під’їзних коліях промислових підприємств та в морських і річкових портах, відомі засоби зберігання сировини в місцях її добутку та в місцях її перероблення на готову продукцію чи напівфабрикати .

В даному посібнику викладено транспортного процесу, механізації та автоматизації навантажувально-розвантажувальних робіт. Показано особливості транспортного процесу та його призначення, подано загальну характеристику навантажувально-розвантажувальних засобів на різних видах транспорту.

Відділ інформації та документів виробничої тематики запрошує ознайомитись із виданням, яке буде корисним для студентів транспортних навчальних закладів України та міста Рівне.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 175 | Додав: texnik | Теги: механізація , навантажувальні роботи , розвантажування , автоматизація | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]