Марина Троян "Обліковець" - 9 Лютого 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Лютий » 9 » Марина Троян "Обліковець"
17:25
Марина Троян "Обліковець"

Троян М. Обліковець : роман / Марина Троян; передм. Н. Шевченко. – Х., 2013. – 288 с.
Лауреат II премії Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей «Коронація слова - 2013». Конкурс «Коронація слова» продовжує відкривати для нас нові імена і нову літературу. Роман Марини Троян «Обіковець» дуже швидко знайшов свого читача.
Марині вдалося створити не один, а цілих два реалістичні, проникливі світи.
Один – наш із вами. У ньому живуть наші сучасники, звичайні люди: багаті і бідні, закохані і самотні, порядні і безпринципні. Вони мріють і страждають, потерпають від ран і завдають болю, ідуть до мети за будь-яку ціну і знають, що далеко не завжди мета виправдовує засоби. Вони – живі і справжні й тому не лишають байдужими.
Світ другий – потойбічний. Загадкові сірі та білі обліковці, яких має кожна людина, але не янголи-охоронці. Вони не можуть захистити своїх підопічних від жодної біди, їм узагалі заборонено втручатися у справи земні та виказувати будь-які емоції.
Хоча в центрі подій так званий Обліковець - такий собі янгол-охоронець дівчини Міли, довкола якої закручується вир подій, нехай це не відлякує тих – хто не любить містики. Це роман не про НИХ, а про НАС. А. Обліковець потрібен, мабуть, для того, щоб ми глибше відчули свою місію на цій землі, те важливе, що нас тут тримає.
Роман написано легко і захопливо. Рекомендую прочитати всім, кому хочеться динамічно провести вечір з книжкою.



Анжела Хамедюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 245 | Додав: art | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]