Максим Кідрук. "Жорстоке небо" - 14 Жовтня 2014 - Порадник читача
Головна » 2014 » Жовтень » 14 » Максим Кідрук. "Жорстоке небо"
11:59
Максим Кідрук. "Жорстоке небо"

"Краще згоріти, ніж жити пластмасовим життям"
Максим Кідрук

"Це те, що називається якісно нова українська література. Книга, яку не соромно рекомендувати всім і завжди, книга, що змушує думати і повністю розносить мозок та свідомість. Я полюбила Кідрука ще й за те, що читаючи художню книгу він змушує мене розумово розвиватись і дізнаватись щось грунтовне (не бійтесь, наявність науковості не робить цю книгу важкою для розуміння всіх деталей)... Це книга, що не відпускає починаючи з першої сторінки і до останньої".
"Надзвичайна книга, яка дійсно варта уваги! М. Кідрук чітко описує кожну деталь, що дуже захоплює і хочеться читати навіть коли уже 2:00 а завтра на першу пару)). З кожною прочитаною книгою від Кідрука світ розширює свої межі ".
Це відгуки читачів про технотрилери Максима Кідрука,  які я щойно поцупила з якихось сайтів в Інтернеті, бо готова підписатися під кожним словом і хочу рекомендувати вам новий роман автора - «Жорстоке небо».


«Жорстоке небо» - це перший роман про українську авіацію, для якого Максим обрав регіональний пасажирський літак АН-148. У книзі йдеться про жінку, батько якої сконструював цей літак. Судно вже після другого польоту до Франції зазнає катастрофи, і головна героїня вирушає на місце аварії, аби з’ясувати, що стало причиною трагедії. На перший погляд, винними є працівники паризького аеропорту, які скерували літак на смугу, яку очищували від снігу. Однак вже на місці головна героїня з’ясовує: якби все було гаразд із літаком, він завжди б міг скасувати посадку і спробувати сісти на іншу смугу. І тут вона опиняється перед дилемою - чи зберегти ім’я свого батька та честь рідної країни, чи випустити на ринок незавершений літак? Це роман-катастрофа й детектив в одному флаконі. Автор як завжди уважний до деталей, прекрасно виписані побутові сценки, характери персонажів. На цей раз у ролі головних героїв виступають не хлопці-зірвиголови, ровесники автора як у попередніх романах, а молода жінка - мама двох хлопчаків двох та чотирьох років. І ці характери автору цілком вдалися. Як зізнався сам письменник, хлопчика Даньку він акуратно "списав" зі свого похресника і всі сценки за його участі виглядають дуже живими і реалістичними.
Одним словом, якщо ви любите літаки і авіацію - читайте «Жорстоке небо», якщо ви не любите літаків, але любите детективи - читайте «Жорстоке небо», якщо ви не любите ні літаків, ні детективів, але хочете гарно провести час з хорошою книжкою - читайте «Жорстоке небо».

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 272 | Додав: art | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]