Головна » 2019 » Листопад » 22 » Макс Кідрук «Доки світло не згасне назавжди»
12:03
Макс Кідрук «Доки світло не згасне назавжди»

Кідрук М. Доки світло не згасне назавжди : роман / М. Кідрук. – Харків, 2019. – 560 с.

Книга Макса Кідрука «Доки світло не згасне назавжди» - це історія, безперечно, вигадана, проте чимало з написаного грунтується на наукових фактах. За допомогою наукової літератури автор намагався з’ясувати, як функціонує людський мозок. Роман містить чимало деталізованих епізодів та описів, пов’язаних із людською фізіологією та медициною.

До роману розроблено безплатний мобільний додаток, який має доповнену реальність, що значно розширює сприйняття тексту. Найбільш ефективною частиною мобільного додатка є інтерактивна обкладинка. Проте є дещо інше, менш видовищне, зате значно важливіше – відгалуження основного сюжету. Технічно роман залишається лінійним, але завдяки мобільному додатку добавляються «гілки», які описують другопланових героїв, розкривають невидимі зв’язки, показують епізоди з абсолютно несподіваного боку.

У романі таких додаткових текстів є чотири – це, чотири бонусні оповідання, які надають неабиякої глибини основної історії. Головна ідея доповненої реальності роману – залучити до читання тинейджерів та юнацтво. Ще одна «фішка» програми – через мобільний додаток читач може поспілкуватися з «персонажем», запитати про те, що його цікавить. І він не просто відпише, а скине відео, світлини, звуки, аби мали змогу зануритися в атмосферу навколо нього.

Інна Козюхно

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 46 | Додав: kraeznavzi | Теги: доповнена реальність , Кідрук М. , додаток мобільний , роман | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]