Головна » 2018 » Травень » 18 » Майкл Роде. Скетчноутинг. Посібник із візуалізації ідей.
16:57
Майкл Роде. Скетчноутинг. Посібник із візуалізації ідей.

Майк Роде — автор «Скетчноутинг. Посібник із візуалізації ідей» — талановитий дизайнер та ілюстратор. Своє життя він присвячує візуальному оформленню ідей і тепер ділиться своїми секретами про вельми корисну навичку — скетчноутинг. Відтепер завдяки ній будь-які нерозбірливі нотатки перетворяться на справжні графічні малюнки, а нудні наради приноситимуть задоволення.

«Я був вкрай невдоволений записами, які робив під час різних конференцій та зібрань, − розповідає ілюстратор Rework, автор блогу The Sketchnote Army Майк Роуді. − Роздратованість і стрес лише зростали, коли я намагався зловити кожну деталь бесіди й занести її до блокноту. Потім до цих записів я ніколи не повертався».

У таких умовах скетч (нотатка, що об’єднала малюнок і текст) виявився надзвичайно простим і зрозумілим способом відтворення інформації та вираження власних думок та ідей.

Конспектувати менше, але запам’ятовувати інформацію краще. Про сутність скетчноутінгу й те, чому він народився з розчарування, дізнаємось із ілюстрованого посібника Майка Роуді «Візуальні нотатки».

Чи змінить скетчноутинг ваше життя — можливо, але цілком точно зробить його креативним!

А. Хамедюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 214 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]