Головна » 2012 » Березень » 22 » Магічний кристал - сіль
12:29
Магічний кристал - сіль

Наші предки цінували сіль на вагу золота: хлібом – сіллю зустрічали дорогих гостей,непрошених випроводжали «несолоно сьорбавши». Для того, щоб пізнати людину радили з нею з їсти пуд солі. Хліб та сіль були єдиною стравою, яку ніколи не прибирали зі столу, тому що, хліб – це символ ситості,а сіль благополуччя.

Сіль – єдиний природній кристал, який ми вживаємо в їжу. Їжа без солі здається нам несмачною. Саме сіль найактивніше вливає на життєдіяльні процеси організму. При сольовому дефіциті втрачається працездатність, відчувається слабкість, сонливість, а інколи і повна втрата смаку. Довгочасна нестача солі , як і надмірна кількість приводить до гіпертонії, інсультам та інфарктам. Кристалічна структура солі дозволяє акумулювати та зберігати енергію. Також сіль володіє сильними захисними та очищаючими властивостями.Замовлена сіль – невід’ємна складова більшості оберегів від  заздрощів. Щоб очистити від негативної енергетики дорогоцінності , що дісталися в спадок, їх потрібно засипати сіллю і залишити на 12 годин. Після цього дістати і покласти на сонці. Добре очищається житло від негативу, якщо у воду для миття насипати сіль. Щоб віднадити небажаного гостя, в його взуття клали декілька крупинок солі, а впродовж порога з надвірної сторони дверей робили неперервну соляну доріжку. Якщо у вашій родині почастішали сварки, погіршилось самопочуття близьких, а дрібні невдачі переслідують одна за одною, насипте на сковорідку 12 столових ложок солі і добре нагрійте. У випадку негативних впливів сіль різко потемніє, і аура будинку при цьому очиститься. Потім, коли сіль вистигне, не торкаючись її руками висипте в текучу воду. Змиваючи залишки скажіть: «Піди туди, звідки прийшла».

Прикмети та поради:

Ніколи не беріть і не давайте сіль в борг. Таким чином ви віддаєте частину позитивної енергії або візьмете частину негативної.

Не передавайте сільничку з рук в руки, завжди ставте її на стіл, щоб не позбавити себе достатку.

Зберігайте сіль в закритій дерев’яній чи глиняній сільничці. Це дозволить їй залишатися енергетично чистою та притягувати достаток.

Не даруйте сільнички, такий подарунок підманює невдачі.

Категорія: Прочитайте "давно забуте" | Переглядів: 481 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 4
4
не знала такого


3
стаття цікава, але у прикмети я не вірю


2
Дуже цікаві прикмети і поради.


1
Стаття сподобалася.Прикмети та поради викорастаю для себе.


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]