Головна » 2017 » Липень » 4 » Лорен Олівер. Поки я не впала
10:29
Лорен Олівер. Поки я не впала

Лорен Олівер - популярна американська письменниця. Вона виросла в творчій родині і з дитинства полюбляла писати різні історії. Спочатку це було продовження до книжок, які вона прочитала, а згодом і власні історії, створені завдяки багатій уяві. Також Лорен Олівер мала хист до інших занять, таких як балет, малювання, живопис, приготування їжі - все це допомагало їй урізноманітнити своє життя. CUT$
Приголомшливий успіх в якості талановитої письменниці до неї прийшов після публікації в 2010 році роману «Поки я не впала» , написаного в жанрі Young Adult. Літературний дебют Лорен Олівер написаний простою мовою, має цікавий сюжет та легко читається. Поєднання цих трьох факторів зробило книгу бестселером та приніс письменниці популярність і масу шанувальників.  Роман «Поки я не впала» - зворушлива історія, в якій піднімається важливе питання: як життя однієї людини може значно вплинути на інших. Уявіть, що ви зробили щось дуже погане, й зрозуміли свою помилку занадто пізно. Уявіть, що ви все ж таки отримали шанс виправити скоєне, й намагаєтеся це зробити знову і знову, але кожного разу щось іде не так і це доводить вас до розпачу. Саме в такій ситуації опинилася головна героїня роману Саманта Кінгстон - молода красуня, життя якої завжди було схоже на казкову мрію.
П’ятниця, 12 лютого повинна була стали ще одним прекрасним епізодом в її ідеальному життя, але вийшло так, що в цей день вона померла. Проте щось утримує дівчину у цьому світі і Саманта змушена проживати свій останній день знову і знову, допоки не зрозуміє, де вона допустилася помилки.
«Поки я не впала» - мудра, складна й до сліз прекрасна книжка. Лорен Олівер написала неймовірний дебютний роман про справжнє значення життя – і смерті», - так писала про нього письменниця Каролін Маклер.
Голлівудські продюсери та режисери часто звертаються до літератури в пошуках нових сюжетів. Саме цей молодіжний роман і став основою для містичної драми


режисерки Рі Руссо-Янг «Матриця часу», що вийшов на екрани України у цьому році.

Підготувала Кудіна О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 40 | Додав: читалка | Рейтинг: 4.0 / 4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]