ЛОГІСТИЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ - 1 Лютого 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Лютий » 1 » ЛОГІСТИЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ
13:02
ЛОГІСТИЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ

Шандрівська О. Є. Логістичний менеджмент. Теоретичні основи : навч.-метод. посіб. / О. Є. Шандрівська, В. В. Кузяк, Н. І. Хтей; за ред. Є. В . Крикавського. – Л. : Вид-во Львівської політехніки, 2014 – 196 с.

Теорія менеджменту, що адаптивна до логістики, дає змогу розглядати логістичне управління як науку, яка в реальних умовах здійснює функції прийняття стратегій, планування, керування і контролю фізичних потоків та інформації з метою ефективного задоволення потреб споживача… Що здійснюється у певних окреслених межах, які і визначає логістична система.

У посібнику висвітлено засади логістичного менеджменту: його сутність та значення, етапи розвитку, методи та функції. Значну увагу приділено методологічним засадам логістичного менеджменту та системі логістичного управління діяльністю підприємства; проблемам управління розвитком логістичної системи підприємства, особливостям управління стратегічним розвитком логістичного потенціалу підприємства, питанням організаційно-структурного розвитку підприємства та чинників впливу на нього на логістичних засадах в умовах глобалізованого середовища. Висвітлені питання, пов’язані із формуванням логістичних стратегій, їх структурою за ознакою виділення ієрархічних рівнів та класифікацією.

Навчально-методичний посібник буде корисний для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Логістика», слухачів системи перекваліфікації та перепідготовки кадрів, працівників служб логістики, усіх, хто цікавиться логістикою.

Ознайомитись з цим виданням Ви можете завітавши у відділ інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 199 | Додав: texnik | Теги: логістичний менеджмент , менеджмент , логістика | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]