Люко Дашвар "На запах м'яса" - 11 Червня 2014 - Порадник читача
Головна » 2014 » Червень » 11 » Люко Дашвар "На запах м'яса"
18:38
Люко Дашвар "На запах м'яса"

"На запах м'яса" вразить... Авторка заходить у серце на правах газдині. Чинить гармидер, викидає зайве. Спершу дратуєшся від того, що душу скуйовджено, але коришся, бо моментом ліпшаєш" - це відгук відомої української телеведучої Ольги Фреймут про новий роман Люко Дашвар з чудернацькою назвою "На запах м'яса" .
Люко Дашвар полонила серця читачів своїми гостропсихологічними романами. Її твори неодноразово ставали призерами численних літературних конкурсів, таких як "Коронація слова", "Книга року" за версією Бі-бі-сі та Всеукраїнського рейтингу "Книжка року". Видання "Фокус" і "Главред" назвали її однією з трьох найуспішніших авторів України. У 2012 році Люко Лашвар було удостоєно почесного звання "Золотий письменник України". Загальний наклад її романів сягнув понад 400 тисяч примірників. Новий роман письменниці вас не розчарує.
У Люко Дашвар "м'ясо" - це жага до багатства, влади, визнання, примарного благополуччя, бажання мати більше ніж тобі потрібно. Жадібність безмірна, як не прикро це визнавати.
Головна героїня роману - Майка хотіла втекти від тваринного світу, де сильніший пожирає слабшого, та знайти забуття. Покинутий хутір, що загубився серед лісів - саме те, що їй потрібно. Це гарна можливість закінчити своє життя, або побороти хворобу і почати все спочатку. Однак життя жорстоке. І люди часто не надто добрі. Та й сама Майка поступає не так, як їй хотілось, щоб люди відносилися до неї. Вона сповнена помсти, але також і віри. Саме тут, серед щирих почуттів і давніх легенд, вона знову повірила у себе. Повірила, що зможе жити заради життя. Але чи зможе дівчина протистояти потягу до "м'яса", до жаги "красивого життя", що наче голод висотує всі сили, вмовляє повернутися до міста і забрати те, що їй належить.
Закінчення книги настільки не передбачуване, що важко повірити, що перегорнута остання сторінка роману.  Залишається неприємний осад на душі і багато запитань. Однак, ця книга примушує думати.



Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 281 | Додав: art | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]