Головна » 2018 » Січень » 27 » Любко Дереш. Спустошення
11:45
Любко Дереш. Спустошення

Любко Дереш народився 1984 р. у Львові. У 2001 р. закінчив Львівський фізико-математичний ліцей за спеціальністю «хімія та біологія». Одразу по закінченні ліцею, у віці 16 років, дебютував романом «Культ», який привернув увагу до нього широкої громадськості.
Після п’яти років активної літературної творчості Дереш відійшов від писання і продовжив освіту в приватному навчальному закладі «Університет Ефективного Розвитку» (Київ), здобувши спеціальність «Організатор психотехнічних процедур і розробник психотехнік». У подальшому він активно провадив інструкторську та розробницьку діяльність, проводив психотехнічні тренінги і семінари, брав участь в інноваційних науково-дослідних програмах, зокрема зі створення технологічних мов високої щільності.
CUT$
«Спустошення» Дереша — роман для інтелектуалів. Це роман для тих, хто знає щось про маніпуляції свідомістю і медитацію.  «Новий роман Любка Дереша «Спустошення» — про межу, з-за якої не повертаються… Реставрація імперії і проект надлюдини, воля і обумовленість, герої креативного класу і нова Орда, що жене своїх коней із розверзлих надр свідомості. Спустошення шириться світом…», — інтригує видавництво.
В цій книжці є атмосфера, є історія про любов і велику таємницю, кожна з яких по-своєму поглинає людину, даючи густе і неперевершене відчуття безнадії й романтики, як це вміє робити тільки Дереш.

Підготувала Кудіна О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 266 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]