Головна » 2015 » Червень » 30 » Листівки своїми руками
17:17
Листівки своїми руками

Усі ми любимо отримувати й дарувати подарунки. Без них не обходиться жодне свято: чи то день народження, чи весілля, чи хрестини малюка.  І саме чудовим подарунком на згадку з будь-якого приводу може стати листівка, зроблена своїми руками , адже з її допомогою ви можете висловити своє ставлення до людини. Якщо така листівка зроблена з любов'ю, з позитивними думками про ту людину, якій ви її даруєте, то вона обов'язково це відчує і зрадіє вашо­му подарункові.

У фондах нашої бібліотеки з’явилися книги зі зразками листівок, за допомогою яких ви зможете оригінально привітати своїх родичів, друзів та знайомих зі святом або запро­сити їх на важливий для вас захід.

Морозова І. А. Листівки до свят / І. А. Морозова. – Х. : Ранок, 2014. - 64 с.

Латышева О. Альбомы и открытки своими руками./ О. Латышева. -  СПб, 2011. – 64 с.

Техніка виготовлення всіх листівок досить проста і не вимагає дорогих матеріалів. Використовуйте більше різного фактурного паперу та картону, експериментуйте з найнесподіванішими, новими, сучасними матеріалами та предметами - це збагатить і прикрасить композицію. Використовуйте пера, сухі квіти, листя, текстиль, дріт тощо. Підбирайте листівку і спосіб її виготовлення відповідно до віку, інтересів та захоплень адресата.

Сподіваємося, що процес роботи над листівками дасть вам велику втіху, а його результати приємно здивують ваших близьких.  Завітайте у відділ інформації та документів виробничої тематики.

Людмила Шапірко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 485 | Додав: texnik | Теги: скрапбукінг , подарунок своїми руками , листівка святкова | Рейтинг: 4.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]