Головна » 2013 » Листопад » 14 » Лауреати конкурсу «Краща книга Рівненщини» 2012 року
11:55
Лауреати конкурсу «Краща книга Рівненщини» 2012 року
Природно-заповідний фонд Рівненської області / під ред. Ю. М. Гришкова. – Рівне : Волин. обереги, 2008. – 216 с.

Науково-популярне видання «Природно-заповідний фонд Рівненської області» стало переможцем конкурсу «Краща книга Рівненщини – 2012» у номінації «Краще довідкове видання».

У книзі дається характеристика Рівненського природного заповідника як першої природоохоронної установи Рівненської області, регіональних ландшафних парків, природно-заповідних об’єктів різних районів Рівненської області. Представлене видання заохочуватиме до виявлення нових та розширення існуючих об’єктів природно-заповідного фонду, популяризуватиме екологічну культуру, сприятиме розвитку екологічного туризму, а також вихованню у населення почуття патріотизму та любові до рідного краю. Видання призначене для екологів, працівників природоохоронних установ та органів місцевого самоврядування, освітян, студентів, школярів і усіх, хто цікавиться природою та заповідними об’єктами Рівненської області.


Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 417 | Додав: kraeznavzi | Теги: заповідники , заказники , ландшафні парки | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]