Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Лауреати конкурсу «Краща книга Рівненщини» 2012 року
10:20
Лауреати конкурсу «Краща книга Рівненщини» 2012 року
Гридін С. Федько, прибулець з Інтернету / Сергій Гридін. – Львів : Вид-во Ст арого Лева, 2011. – 151 с.

Книга дитячого письменника Сергія Гридіна «Федько, прибулець з інтернету» стала переможцем конкурсу «Краща книга Рівненщини – 2012» у номінації «Краще видання для дітей». Сьогодні його знають у літературних колах західних областей і з задоволенням читає малеча всієї України.
Гридін Сергій Володимирович народився у маленькому містечку Здолбунів Рівненської області 1971 року. В 1988 році закінчив у Здолбунові школу, в 1994 році – економічний факультет Рівненського інституту інженерів водного господарства. Після закінчення працює за бухгалтерсько-економічними спеціальностями. Під час проведення за останнім місцем роботи чергової перевірки контролюючими органами, виникло бажання відірватися від реальності і полинути в світ, далекий від законів про корупцію, бухгалтерської документації та в’їдливих перевіряючих. Саме тоді була написана перша книга «Федько, прибулець з інтернету». Після того, крім основної роботи, у автора з’явилось захоплення. Сьогодні написання книг для пана Сергія хобі, а не професія. Тому і займається ним у вільний час.
«Федько, прибулець з інтернету» - це перша книга письменника. Герої цієї історії – звичайні хлопці Сашко та Петрик – з волі зовсім не звичайного інтернетного віруса потрапляють у віртуальний світ, де їм доведеться зустрітися з жорстокими піратами, дикими людожерами, голодними крокодилами та потворними чудовиськами. Побачити таких ворогів на екрані – далеко не те саме, що зіткнутися з ними віч-на-віч. Отож, чи зможуть хлопці подолати усі перешкоди і повернутися додому, а головне – чи зуміють вони зберегти свою дружбу в таких непростих випробуваннях можна дізнатися, прочитавши цю захоплюючу історію. Сергій Гридін каже, що найцікавіше і найскладніше писати для підлітків. Це нестабільний, мінливий народ, від якого не знаєш, що чекати наступної миті. Він вважає, що дитяча книжка має містити виховні моменти, але не дуже багато.


Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 573 | Додав: kraeznavzi | Теги: творча особистість , дитячий письменник , книга Рівненщини | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]