Головна » 2017 » Квітень » 25 » ЛАНДШАФТ І АРХІТЕКТУРА
15:16
ЛАНДШАФТ І АРХІТЕКТУРА

Відділ інформації та документів виробничої тематики почав отримувати нове періодичне видання «Ландшафт и архитектура», засновником і головним редактором якого є Ольга Камолікова. Журнал видається у Києві з періодичністю шість разів на рік. Нове видання має більш практичний напрямок, містить статті з практичного облаштування територій індивідуальних будинків, дизайну зелених зон та ландшафтній архітектурі .

Дописувачами є провідні ландшафтні дизайнери, ландшафтні архітектори України і світу. У цьому виданні читачі можуть ознайомитись із широким асортиментом ринку рослин для озеленення, вічнозеленими деревами та кущами, квітучими рослинами, облаштуванням зелених стінок, водойомів, газонів, доріжок та інших цікавих задумів дизайну садів, парків, зелених зон. У рубриці «Сад и дом» автори пропонують практичні розробки проектів озеленення індивідуальних приватних територій у різних стилях, враховуючи різні побажання замовників. Рубрика «Мастер-класс» допоможе самостійно побудувати баню, садовий камін, пісочницю, зробити доріжку із підручних матеріалів...

Журнал містить профільну рекламу українських виробників товарів для ландшафтного дизайну, господарств по вирощуванню рослин і квітів, засобів догляду та захисту від шкідників та хвороб, ландшафтних компаній по наданню дизайнерських послуг. В рекламних сторінках вказані вичерпні дані про рекламодавця, включаючи контактні телефони та графіки роботи.

Любителі вишуканих стилів озеленення знайдуть у цьому виданні відповіді на такі нетрадиційні напрямки в ландшафтному дизайні як: японські сади, сади «орігамі», англійський міксбордер та інші; отримають інформацію про флору та рослини для їх створення.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 34 | Додав: texnik | Теги: архітектура , періодичні видання , ландшафт , ландшафтний дизайн | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]