Головна » 2013 » Лютий » 5 » Лада Лузіна "Київські відьми. Меч і Хрест"
18:42
Лада Лузіна "Київські відьми. Меч і Хрест"
Не так давно у харківському видавництві «Фоліо» побачила світ книжка «Київські відьми. Меч і хрест» журналістки Владіслави Кучерової, більше відомої під псевдонімом Лада Лузіна. Книга «Київські відьми. Меч і хрест» присвячена улюбленій темі Лузіної - надприродному в нашому житті. Три молоді жінки-киянки несподівано для себе приймають від вмираючої відьми її дар. Як же вони зуміють розпорядитися ним? Адже вони такі різні: тихоня-студентка, залізна бізнес-леді й співачка з нічного клубу.
Всі події розгортаються в Києві в наші дні. Але, володіючи магічним даром, не важко потрапити в минуле і познайомитися з авторами "Демона" і "Трьох богатирів" - Врубелем і Васнецовим. А заодно побувати на київській Лисій Горі, де, за переказами, збиралися всі слов'янські відьми.
На перший план Лада Лузіна виводить фантастичну картину світу, беручи в основу сказання, легенди і міфи. В цій фантастичній повісті можна знайти риси літературної казки, романтичної повісті, оккультно – містичної літератури символістів. Автор свідомо прагне створити фантастичну міфологію. Світ, створений автором, втілює у собі людські бажання та її уявлення про всесвіт, вони знаходять своє собі втілення у образах героїв, у їхніх вчинках. Три героїні роблять свій власний вибір - «втеча від реальності» у світ, в якому самі створюють свої долі, керують своїм життям.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 1264 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]