Головна » 2016 » Липень » 13 » Л.Уліцька "Казус Кукоцького"
14:05
Л.Уліцька "Казус Кукоцького"

Цікаво прочитати книгу Людмили Уліцької «Казус Кукоцького». Написано просто, прослідковується стиль - у письменниці  він жіночий, м який, приємний. : [ ? ]
Кожна частина роману  вміло переплітає долі персонажів твору і показує життєвий шлях однієї сім ї.  Однак друга частина твору якби відокремлена. Вона носить містичний характер, але можливо саме це пояснює чому розпадається  здавалось міцна  та інтелігентна  сім я  під тиском життєвих проблем, негараздів, хвороб. Розповідь про побутові речі переходить до містики. Тим не менш оповідь неординарна і зацікавлює своєю незвичністю.
Книга заставляе замислиться. Навіть прочитавши весь твір, залишається безліч питань. Чому «казус» ? Чому чудова  і світла Тетяна помирає такою безглуздою смертю, маючи батька «світило медичної науки»? Але можливо після прочитання хорошої книги і мають лишатись питання, на які шукаєш відповіді ?
Багатогранне переплетіння  героев спочатку закручується навкруги Кукоцкого, потім - Тані. Так і не отримавши спадковість його сімейної  пристрасті до медицини Тетяна не захотіла бути медиком. Казус? Можливо доля. Книга цікава як і саме життя.


Підготувала М. Гоярчук

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 159 | Додав: abonement | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]