Головна » 2017 » Липень » 16 » "Курячій бульон для душі. 101 найкраща історія, що відкриває серце і зцлює душу"
11:37
"Курячій бульон для душі. 101 найкраща історія, що відкриває серце і зцлює душу"

Є книги, які позбавляють дару мови і застеляють очі сльозами.

Книга авторів Джека Кенфілда, Марка Віктора Хансена і Емі Н’юмарк «Курячий бульон для душі. 101 найкраща історія, що відкриває серце і зцілює душу» - порятунок, книга - мотивація, книга - одкровення, книга - любов! У книги дуже незвична назва, яке відсилає нас в затишне дитинство.

В ті часи, коли бабуся вранці годувала нас свіжим хліб ом або млинцями з молоком, в обід варила смачну юшку і ми бігли гуляти. Б езтурботність, любов і щастя  подарує  вам ця  книга. Кожна історія - це шматочок з життя якоїсь людини, подія, яка вплинула на нього, змінил а і зробил а краще як для нього, так і для оточення. Історії дуже мотивують, наповнені добром і жагою до життя.

У книзі кілька розділів на різні теми - про любов, про внутрішню любов до себе, про виховання, про навчання, про мрії, про подолання труднощів і про мудрість. Кожна історія - це реальність для тих, хто вирішив нею поділитися з авторами збірки. 101 особиста історія, яка відкриває серце і зцілює душу. Збірник  читається на одному подиху, але к раще приймати історії дозовано - по кілька в день. Але вони є обов'язковими для прочитання .
Маленькі історії з «Курячого бульйону» зцілять душевні рани і зміцнять дух, дадуть вашим мріям нові крила і відкриють секрет найбільшого щастя - щастя ділитися і любити.

Наталія Васюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 42 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]