Головна » 2019 » Січень » 26 » Krol Steven. When I Dream of Heaven.
16:49
Krol Steven. When I Dream of Heaven.

Вересень 1895 в Нью-Йорку… Шість років минуло з тих пір, як Тоні Петросіно, 14-річний італійський іммігрант, скористався можливістю стати фотографом. Тепер його сестрі Анджеліні виконується 14 років. Їй хотілося б більше освіти, але тато наполягав, щоб вона працювала повний робочий день. Завжди допомагаючи матері, Джина починає шити одяг у магазині Садовського. Робота важка, але коли її друг Розі приєднується до неї в магазині, і вони стають друзями, зароджується дух свободи, якому неможливо протистояти. Стильний одяг та виїзди до танцювальних залів - це не тільки забава, але й спосіб відокремлення від устоїв Старого Світу, яким слідують їхні батьки…
Конфлікт «батьки та діти» та проблем b перших стосунків загострюється для Джини і частково для Кларисси і не меншу роль грає в ньому Джеймстаун Дейлс. Оповідання приймають гостре й драматичне забарвлення. Це розповіді про різноманітні групи хлопчиків і дівчаток, які походять з різних соціальних груп, і які представляють різноманітне населення Америки.

Особливість і цікавинка цієї збірки є в тому, що вона наповнена оповіданнями талановитих та відзначених нагородами молодих американських авторів. А історії розповідають різноманітні моменти життя молоді, які є ілюстраціями життя Америки тих часів.

Збірку захоплюючих та цікавих романів англійською мовою рекомендовано для читачів 9-12 років, які зрозумілі для учнів різних навичок читання, можна отримати у відділі обслуговування користувачів документами іноземними мовами.

Krol Steven . When I Dream of Heaven .– Chicago: Jamestown publ., 2000. – 155р.

Панчук Тетяна

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 114 | Додав: black | Теги: збірка оповідань , американська література | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]