Головна » 2017 » Листопад » 4 » Кравчук А. Польська мова. Граматика з вправами: Підручник для вищих навч. закладів
19:34
Кравчук А. Польська мова. Граматика з вправами: Підручник для вищих навч. закладів

"Польська мова Граматика з вправами" – цей підручник для всіх, хто хоче вдосконалити знання з граматики та лексики польської мови. Книжка містить матеріал, що допоможе опанувати правильну польську вимову і поповнити знання з орфографії. Теоретичний виклад і пропозиція вправ підпорядковані меті дати змогу наприкінці навчання оволодіти граматичною структурою та достатньою кількістю лексичних одиниць польської мови так, щоб вільно висловлювати свої думки, з легкістю спілкуватися та перекладати художню літературу, політичні тексти, тощо.

“Польська мова Граматика з вправами” – у розділах підручника особливо звертається увага на проблеми словозміни, словотвору,синтаксису, вимови у світі перенесення мовних взірців з української мови на польську, в результаті це стає причиною типових помилок у мовленні українців, що вивчають польську мову. Підручник завершують таблиці відмінкових закінчень іменників і прикметників, та таблиці схематично поданих форм дієслівної словозміни. Наприкінці видання надається невеликий словник найуживаніших граматичних термінів, та відповіді – ключі до вправ. Аудіо додаток до граматики озвучує носій польської мови, що стане у нагоді у роботі над фонетикою.

Завітайте до відділу обслуговування користувачів документвми іноземними мовами, скористайтесь підручником, вдосконалюйте знання польської мови, такою популярною останнім часом...

Панчук Тетяна

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 487 | Додав: black | Теги: піручник , мова польська | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]