Коваленко О. Таємниця тризуба - 20 Травня 2014 - Порадник читача
Головна » 2014 » Травень » 20 » Коваленко О. Таємниця тризуба
13:52
Коваленко О. Таємниця тризуба

Отже, тризуб. Варто нарешті розкрити нащадкам історію виникнення герба князя Володимира Великого, значення, яке закладали в нього пращури. Так вважає, приміром, Олександр Коваленко , вчений і філософ із  Дніпропетровська. Як написав у передмові до книжки О.Коваленко «Таємниця тризуба» професор Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка, академік Академії наук вищої освіти України Масляк Петро Олексійович : «чи можна собі уявити дослідження з назвою, скажімо, «таємниця російського орла» або «таємниця російського триколора». Чи «таємниця зірки Давида». Напевно, що ні. Яка тут таємниця? А ось що означає державний символ України однозначно не скаже вам ніхто. Спроба розгадати загадку, розкрити таємницю, зазирнути до незвіданого, дослідити походження державного символу України авторові безумовно вдалася».

Унікальна праця Олександра Коваленка "Таємниця тризуба" - це розкриття змісту княжої символіки Київської Русі. Багатовікові спроби дослідників проникнути в суть двозубів і тризубів нарешті увінчалися успіхом. Усі відомі на сьогоднішній день герби княжої династії Київської Русі та їх спадкоємців представлені в цій праці. Подана еволюція цих символів, детально описані методи їх розшифрування. Надто неочікувані висновки, описані в цій книжці, дозволяють нам по-іншому побачити подробиці історичних процесів у становленні Київської Русі, пильніше придивитися до подій тисячолітньої давнини і, переосмисливши їх, по-іншому розуміти, сприймати події сьогодення та впливати на них.

Для мене очевидно, що людина, яка прочитає цю книгу, отримає змогу розвинути свої приховані можливості. Тому і рекомендую її читачеві.

В.Бендюг





Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 292 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]