Головна » 2013 » Квітень » 10 » Космос...
14:47
Космос...

Що да в людині космос? Що принесе космос людству завтра?.. Друга половина ХХ століття – «зірковий час» людства. Подолавши земне тяжіння у безповітряний простір полетіли десятки космічних кораблів і саме про тих, хто стояв у джерел підкорення Всесвіту, про людей, що проклали шлях до зірок, космонавтів-українців Ви дізнаєтесь з наступних книг :



Каденюк Л. К. Місія — Космос / Л. Каденюк. — К. : Довіра, 2011. — 382 с.
: іл.

К нига Леоніда Каденюка «Місія — Космос», яка вийшла друком українською мовою рішенням експертної ради XI Всеукраїнського рейтингу «Книжка року 2009», здобула пер­ше місце в підномінації «Науково-популярна література» номінації «Обрії». Емоційно насичена розповідь першого космонавта України, Героя України, кандидата технічних наук, народного депутата України четвертого скликан­ня, генерал-майора авіації, космонавта-випробувача, льотчика-випробувача 1-го класу Леоніда Костянтиновича Каденюка про його політ у космос у 1997 році у складі екіпажу космічного корабля «Колумбія». Видання містить надзвичайно цікаві описи етапів польоту, портрети його учасників і роздуми автора про Всесвіт, місце в ньому планети Земля і відповідальність людини за її майбутнє.


Попович П. Р. Не могло бути
інакше / П. Р. Попович. — К. : Либідь, 2011. — 312 с . : іл.

У книгу легендарного космонавта Павла Поповича увійшли фрагменти його споминів, публікацій про космос і космонавтику, численних інтерв'ю, що їх у різні роки давав автор друкованим та електронним ЗМІ, хронікальна розповідь про першого космонавта Землі Юрія Гагаріна. Видання знайомить читачів з яскравою і різнобічною особистістю першого космонавта-українця, шостого землянина, що побував у космосі. Текст книги супроводжується фото з особистого архіву Павла Поповича. Книга розрахована на широк ий читацький загал.

Переглянути книги Ви можете у відділі інформації та документів виробничої тематики (3-й поверх).



Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 899 | Додав: texnik | Теги: Каденюк Л. , космос , Попович П. , українські космонавти | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]