Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 28 » Королівський чай
12:11
Королівський чай

  Журнал «Вокруг света» (українське видання) пропонує в свіжому номері серію статей про чай та все, що з ним зв’язано:
•  ви дізнаєтесь про найвідоміший у світі цейлонський чай: як його збирають та як він стає найдорожчим у світі, а також як він потрапляє на стіл королеви Великобританії;
•  про самі популярні у світі види чаю з Індії, Шрі-Ланки, Китаю та Японії;
•  поради експерта як дегустувати і визначити якість чаю;
•  чайні традиції китайців, японців та британців: який саме чай вони п’ють, як заварюють та інше.
Сехина Е. Два листочка для королевы : [как собирается и поставляется цейлонский чай с о. Шри-Ланка] / Е. Сехина // Вокруг света. – 2016. – № 1. – С. 34-44.

С одного куста : [виды самых популярных сортов чая Индии, Шри-Ланки, Китая и Японии: черный, зеленый, жёлтый, белый, улун, пуэр] // Вокруг света. – 2016. – № 1. – С. 46-47.

Карелина Д. 50 оттенков чёрного : [советы эксперта о том, как правильно выбрать и пить чай] / Д. Карелина // Вокруг света. – 2016. – № 1. – С. 48-54.

Майборода Н. Чайная шкатулка : [чайные традиции японцев, китайцев и британцев] / Н. Майборода // Вокруг света. – 2016. – № 1. – С. 46-57.

Підготувала О. Самсонюк

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 295 | Додав: Bibliograf | Теги: Сорти, постачання, збирання, чай, традиції | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]