Головна » 2019 » Червень » 29 » Комп'ютерні технології та програмування
11:40
Комп'ютерні технології та програмування

Дисципліна "Комп’ютерні технології та програмування" ставить своєю метою вивчення основ алгоритмізації та навчання студентів навичкам програмування для вирішення задач на сучасних ЕОМ.

У виданні Синєглазов В. М. Комп'ютерні технології та програмування: навч. посіб. / В.М. Синєглазов, О. С. Юрченко. –Київ : НАУ, 2017. – 320 с. н а доступному для початківця програміста рівні викладені концепція об’єктно-орієнтованого програмування (ООП) і відомості необхідні для швидкого освоєння мови програмування Visual C++ .

Велику увагу приділено питанням роботи з функціями, які є основою для переходу до ООП. Наведено численні приклади, контрольні запитання та практичні завдання. Вивчення дисципліни спрямоване на освоєння теоретичних основ алгоритмізації завдань, прийомів програмування на алгоритмічних мовах високого рівня, основ організації обчислювального процесу в ЕОМ, проектування програм. Посібник підготовлено для роботи за кредитно-модульною системою.

Даний посібник призначений для студентів, що вивчають мову програмування Visual C++, викладачів відповідних спеціальностей і всіх, хто хоче самостійно освоїти програмування на мові Visual C++.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 36 | Додав: texnik | Теги: комп'ютерні технології , с++ , мови програмування , програмування | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]