Головна » 2016 » Січень » 16 » Комберянов С. Капкан для печалі й радості: психотрилер / С. Комберянов // Дніпро. – 2015. – №7–9. – с. 016 – 086.
12:36
Комберянов С. Капкан для печалі й радості: психотрилер / С. Комберянов // Дніпро. – 2015. – №7–9. – с. 016 – 086.

Молодий талановитий Сергій Комберянов народився у м. Самбір що на Львівщині. Як це частенько трапляється серед письменників – літературної освіти не здобув, зате у Києві отримав вищу юридичну освіту. Нині займається приватною адвокатською практикою та літературною творчістю. З 2015 року як сценарист співпрацює зі студією Київтелефільм. Серед виданого –  новела «Допоможіть знайти маму», повість «Капкан для печалі і радості», «Шлях воїна».

Нещодавно на одному диханні прочитала повість Сергія Комберянова "Капкан для печалі і радості": почала читати і не могла відірватися до самого кінця. А все через те, що на самому початку автор закинув "гачок" у вигляді інтриги, на який ловиться кожен читач. Здається от-от, ще трохи і таємницю любовного трикутника  ( Еміль-Сашко-Ліна)  буде розгадано. Проте психологічна напруга під час їхньої випадкової  зустрічі та незвичайний антураж (дія відбувається у таборі для дітей з особливимии потребами) – тримають інтригу до останнього рядка. Вийшов дуже  цікавий та захоплюючий  трилер! Рекомендую для прочитання.

Олена Сисюк

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 639 | Додав: читалка | Рейтинг: 5.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]