Головна » 2017 » Травень » 28 » Коли на смак і колір різниці немає…
10:24
Коли на смак і колір різниці немає…

Доки людина молода і здорова, її організм справляється з небажаними компонентами в їжі, а з віком це становить серйозну проблему. І хоча виробники продуктів навчились хитрити, народна кмітливість також не дрімає. Часто буває достатньо простих підручних засобів, щоб вивести на чисту воду фальшивку, яку видають за натуральний продукт.
Стара істина – «людина є те, що вона їсть» [ - сьогодні актуальна, мабуть, навіть більше, ніж колись. Полиці магазинів забиті продуктами, споживчі якості яких поліпшено за допомогою спеціальних домішок. То ж як у них розібратися?
Підказки, які допоможуть визначити, чи є у звичних продуктах сторонні домішки, як розпізнати підробку молочних продуктів і ковбасних виробів, риби, меду, вина – зможете дізнатись, прочитавши статтю : Головіна С. Коли на смак і колір різниці немає…/ С. Головіна // Пенсійний кур’єр. – 2017. - № 19. – С.10.


Підготувала В. Максимчук

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 209 | Додав: Bibliograf | Теги: риба , вино , натуральний , мед , домішки , якості , продукт , споживчі , підробка , молоко | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]