Головна » 2016 » Травень » 16 » Книга Рівненщини
14:30
Книга Рівненщини

Книга Рівненщини 2015 : анот. кат. вид. : (з фондів Рівнен. обл. універс. наук. б-ки). Вип. 13 / Рівнен. обл. універс. наук. б-ка ; уклад. та ред.: Л. Г. Сахнюк ; наук. ред.: О. Л. Промська; відп. за вип.: В. П. Ярощук. – Рівне : Волин. обереги, 2016. – 92 с. + 4 с. іл.

Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека продовжує інформувати громадськість про видавничу продукцію краю. 13-й випуск анотованого каталогу «Книга Рівненщини 2015», що вийшов друком у видавництві «Волинські обереги», знайомить читачів з книгами рівненських авторів та виданнями, що стосуються нашого краю, які протягом року надійшли до бібліотеки. Включено також відомості про книги минулого року, які надійшли до бібліотеки вже після виходу попереднього випуску каталогу. У виданні містяться бібліографічні описи книг та анотації до них. Окремою кольоровою вставкою подаються копії частини обкладинок із зазначенням номерів позицій видань у каталозі. На початку розміщена література про область та райони, її історію, далі – за діленнями таблиць бібліотечно-бібліографічної класифікації по галузях знань. Окремими розділами представлені видання, що продовжуються, неопубліковані видання Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки та книги, які вийшли за межами області. Для зручності користування до каталогу створений допоміжний апарат: іменний покажчик авторів, редакторів, укладачів, перекладачів, художників, фотографів; алфавітний покажчик назв творів; покажчик видавництв області з номерами позицій виданих книг.

Видання адресовано фахівцям книговидавничої справи, представникам органів державної влади та управління, керівникам бібліотек, книгарень, бібліографам, науковцям, студентам та всім, хто цікавиться книжковою продукцією краю. Каталог буде гарним орієнтиром у виборі цікавої книги для поціновувачів творчості рівнян та видань про історію і життя Рівненщини.

Степанюк Людмила

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 483 | Додав: kraeznavzi | Теги: видання , анотації , допоміжний апарат , бібліографічні описи , видавнича продукція , Волинські обереги | Рейтинг: 3.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]