Головна » 2014 » Серпень » 13 » КІМНАТНІ РОСЛИНИ: НАЙПОВНІША ІНФОРМАЦІЯ
10:37
КІМНАТНІ РОСЛИНИ: НАЙПОВНІША ІНФОРМАЦІЯ

І квіти і люди бувають дуже різними. Деякі рослини потребують ретельного і щоденного догляду, інші можуть чудово почуватись, якщо їх поливають усього лише раз на тиждень. Хтось із квітникарів має змогу присвячувати своїм плеканцям багато часу і при цьому достатньо організований, аби збільшувати-зменшувати об’єми поливання і підживлення за складним графіком, а хтось, певно, і хотів би це робити, але через особливості своєї вдачі або надмірну зайнятість на таке не здатен . При цьому всім однаково хочеться, щоб кімнатні рослини виглядали привабливими. Досягти цього зовсім не складно, якщо правильно зіставити вимоги рослин і свої можливості та зрозуміти, що, навіщо і чому потрібно тій чи іншій рослині. Адже саме розуміння того чому ви це робите, а не бездумне слідування готовим рекомендаціям, дозволяє досягти успіху й уникнути невдач. Допоможе вам у цій ситуації книга.

Цвєткова М. Нова енциклопедія кімнатних рослин / М. Цвєткова. – Х. : ВД «ШКОЛА», 2013. – 216с. - найповніша та найсвіжіша інформація і для початківців, і для впевнених в собі та досвідчених квітникарів. Книга дає відповіді на всі запитання пов’язані з кімнатними квітами: де слід їх купувати, на що звертати увагу при купівлі, використання квітів у фітодизайні кімнати, будинку, подвір’я; транспортування, як правильно доглядати, розмножувати, підживлювати тощо. Окремий розділ присвячений «особливим» рослинам: рослини-атмосферники, комахоїдні рослини.

Знайомтесь, вивчайте, практикуйте та створюйте квітковий рай у своїй оселі!

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 386 | Додав: texnik | Теги: енциклопедія , кімнатні рослини | Рейтинг: 2.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]