Ха-Юн Чанг. Проста наука, яка доступна всім - 24 Жовтня 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Ха-Юн Чанг. Проста наука, яка доступна всім
17:14
Ха-Юн Чанг. Проста наука, яка доступна всім

Економіка. Інструкція з використання
Хай вас не лякають цифри, заплутані формули і незрозуміла термінологія — усе це не головне. Економіка може бути простою наукою, доступною для всіх.

Книга «Економіка. Інструкція з використання» відомого корейського економіста,  викладача економіки в Кембриджському університеті Ха-Юн Чанґа входить в топ-50 найпопулярніших економічних видань Amazon. Безперечно, секрет успіху полягає в тому, що Чанґ зумів написати книгу про економіку, яка буде зрозумілою усім, а не тільки професійній аудиторії..

Економіка — це передусім про людей, а не про виробництво чи дефіцит державного бюджету. І розумітися на ній може кожний. Чи справді одні бідні, бо ледачі, а інші заможні, бо наполегливо працюють? У чому причина світової кризи 2008 року? Чи може країна досягти економічного успіху, перестрибнувши етап індустріалізації? Чанґ відповідає на ці питання жвавою метафоричною мовою.

Ха-Юн Чанґ у своїй книзі відповідає на питання про те, яка економічна поведінка убезпечить від криз і фінансових потрясінь. А це, безперечно, актуально для кожного українця. «Економіка. Інструкція з використання» — корисна книжка-інструкція, путівник до успіху в наші непрості часи.

Для якнайширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться тим, як функціонує світова економіка та тим, як вона впливає на кожного з нас.

І. Петрук

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 30 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]