Головна » 2019 » Жовтень » 30 » «Дати і події 2020»: останній друкований випуск календаря
17:28
«Дати і події 2020»: останній друкований випуск календаря

Дати і події 2020 : календар знаменних дат № 1/2 (15) / Нац. б-ка України ім. Ярослава Мудрого ; уклад. В. Кононенко (керівник проекту) [та ін.]. – 2019. – 112 с.
До бібліотеки надійшов останній випуск календаря «Дати і події», присвячений визначним річницям подій суспільно-політичного, наукового та культурно-мистецького життя України, які відзначатимуться у 2020 році. До випуску ввійшли помісячні переліки знаменних і пам’ятних дат на наступний рік, фактографічні довідки про ювілеї видатних особистостей, відомості щодо релігійних і професійних свят, днів заснування установ та населених пунктів України.
Традиційно на початку розділів подано цифрові календарі на кожен місяць року, а також прислів’я, приказки та вірші українських поетів.
Завершує календар Перелік дат, уміщених у календарі, до яких було підготовлено статті за весь період існування видання (2013-2019 рр.). Матеріали переліку подаються у вигляді календаря з 1 січня по 31 грудня з посиланнями на рік, номер і сторінки, де надруковано відповідні матеріали.
Видання адресовано працівникам культури і мистецтва, освітянам, широкому колу читачів.. Календар стане добрим помічником при плануванні роботи в закладах освіти і науки, зокрема в бібліотеках, інформаційних центрах.
Надалі з відомостями про ювілейні дати на наступні роки можна буде ознайомитися в розділі «Календар знаменних і пам’ятних дат» сайту Національної  бібліотеки України імені Ярослава Мудрого ( http://nlu.org.ua/calendar_dat.php ).




Підготувала В. Гуріна

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 33 | Додав: Bibliograf | Теги: Події , ювілеї , знаменні та пам'ятні дати , календар , 2020 рік | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]