Головна » 2019 » Листопад » 27 » Ярослава Литвин. Пухнаста
12:34
Ярослава Литвин. Пухнаста

Ярослава Литвин – молода письменниця, піарщиця і художниця, Лауреат Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова», автор романів «Ігри» (2006), «Пухнаста» (2007), «Роза вітрів» (2015), за який вона отримала II премію видавництва «Смолоскип». Письменниця народилася на Камчатці, а вже згодом переїхала з сім’єю до Білої Церкви. Спочатку писала російською мовою.
Пропонуємо увазі читачів роман молодої авторки «Пухнаста». Її роман – це спроба показати конфлікт людини з собою, із зовнішнім світом, іншими людьми та спроба подивитися на інтимні стосунки з погляду чоловіка.

Герої – Пухнаста, Піпетка та Костик. Пухнаста сама обирає собі ім’я. Вона буває Марою, Марі, Мітою, Сарою, Мариною, Солодкою Пустункою. Розповідь загалом ведеться від імені Костика. Він кохає Пухнасту, і ця любов інколи здається нереальною. Костик намагається вилікувати Пухнасту від химерності, але сам заплутується у власному світі. В його очах Пухнаста постає яскравою, несподіваною, завжди непередбачуваною - саме такою, яку він жадає. Її таємниця - це гачок, на якому тримається інтрига розповіді.
Читати роман досить складно, але, якщо Вам все ж таки подобається щось нереально надреальне, конфлікти чуттєвого та раціонального, індивідуальність, або взагалі хочете змінити уявлення про себе, свій світ, то вам неодмінно слід спробувати його прочитати. Адже це може трапитися і з Вами.

Підготувала Кудіна О.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 17 | Додав: читалка | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]