Головна » 2019 » Грудень » 18 » Ярмусь В. Моя поезія: Без гриму
15:31
Ярмусь В. Моя поезія: Без гриму

Ярмусь В. Моя поезія: Без гриму / В. Ярмусь. – Броди, 2019. – 167 с.

Радивилівський краєзнавець і поет, ветеран афганської війни, викладач професійно-технічного ліцею, депутат міської ради, член Національної спілки краєзнавців України Ярмусь Василь Дмитрович народився в селі Дружба Радивилівського району Рівненської області. В 1970-1978 роках навчався у місцевій школі. Повну середню освіту здобув в Радивилівській школі. У 1980 році призваний на строкову службу в Радянську армію. Служив в Узбекистані у підрозділі, який здійснював денну охорону позиції попередньої підготовки ракет, здатних нести ядерні заряди. У 1982 році відправлений в Афганістан, того ж року звільнений в запас. Вступив на навчання в Львівський університет імені І. Франка, який закінчив у 1989 році, здобувши спеціальність вчителя історії та суспільствознавства. На даний час Василь Дмитрович працює викладачем Радивилівського профліцею, бере активну участь у громадському та політичному житті громади. Василь Ярмусь є автором поетичних збірок «Про все, чим живу», «Нам випало жити», « Афганістан… Залишився ти болем в пам’яті».

В своїй новій поетичній добірці під назвою "Моя поезія: без гриму", яка нещодавно вийшла друком у світ і до якої увійшли різножанрові поезії, автор передає своє бачення життя, моралі, віри, усвідомлення себе, як громадянина-патріота.

Вірші з нової збірки надихають, мотивують, адже кожен рядок пройнятий любов’ю до рідної землі. В поетичних рядках відображені почуття, захоплення природою, любов автора до України.

Яна Антонюк

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 5 | Додав: kraeznavzi | Теги: поети Рівненщини , Поезія , різножанрові вірші | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]