14:28
Якість та безпека продукції комбікормів
|
|
Єгоров Б. Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь) : підручник. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2013 – 446 с.
Проблема підвищення якості та ефективності актуальна для будь-якого підприємства, особливо сьогодні, коли у зростанні виробництва все більше значення приділяється питанням гарантування безпеки та екологічності продукції. Якість продукції є параметром, який впливає на такі вартісні показники роботи підприємства, як випуск продукції, виручка від реалізації та прибуток. Цей чинник забезпечує її конкурентоспроможність. Сучасна комбікормова промисловість України переживає стан стрімкого розвитку. Вітчизняна продукція тваринництва, птахівництва та рибництва вийшла на зовнішні ринки. Високий рівень вимог до якості потребує запровадження широкої системи контролю за походженням та якістю сировини, технологічними процесами виробництва і переробки сільськогосподарської продукції, у тому числі такого важливого ланцюга, як комбікорми, вплив яких на якість харчових продуктів загальновідомий.
Раїса Гірак |
|
|
Всього коментарів: 0 | |
|
|