Якість та безпека продукції комбікормів - 23 Червня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Червень » 23 » Якість та безпека продукції комбікормів
14:28
Якість та безпека продукції комбікормів

Єгоров Б. Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь) : підручник. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2013 – 446 с.

Проблема підвищення якості та ефективності актуальна для будь-якого підприємства, особливо сьогодні, коли у зростанні виробництва все більше значення приділяється питанням гарантування безпеки та екологічності продукції. Якість продукції є параметром, який впливає на такі вартісні показники роботи підприємства, як випуск продукції, виручка від реалізації та прибуток. Цей чинник забезпечує її конкурентоспроможність. Сучасна комбікормова промисловість України переживає стан стрімкого розвитку. Вітчизняна продукція тваринництва, птахівництва та рибництва вийшла на зовнішні ринки. Високий рівень вимог до якості потребує запровадження широкої системи контролю за походженням та якістю сировини, технологічними процесами виробництва і переробки сільськогосподарської продукції, у тому числі такого важливого ланцюга, як комбікорми, вплив яких на якість харчових продуктів загальновідомий.
Даний підручник висвітлює основні положення організації технохімічного та технологічного контролю комбікормових виробництв, характеристику та вимоги до приймання, розміщення, зберігання і контролю сировини та готової продукції, рецепти комбікормів та методи їх розрахунку, основні принципи ветеринарно-санітарного контролю. Вона  містить інформацію корисну не тільки студентам, а в першу чергу фермерам та підприємцям, що займаються випуском такої продукції.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 229 | Додав: texnik | Теги: комбікорм , безпека продукції | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]