Головна » 2017 » Вересень » 1 » Як зберегти зір?!
13:18
Як зберегти зір?!

Порушення зору істотно погіршує якість життя.

За допомогою очей ми отримуємо до дев'яносто відсотків всієї інформації. Яскраві кольори, мерехтіння екрана екрана, близькість тексту і часта зміна картинок - надмірне навантаження на очі. Втома очей може бути наслідком не лише тривалого напруження, але і недосипання, сухості повітря у приміщенні.

У дитини основні функції зору форму­йся до кінця п'ятого року життя, проте довший час дитячі очі є чутливими до надмірного навантаження, яке суттєво посилюється, коли малюк іде до школи. Через надмірне навантаження на зорову систему виникає короткозорість. Як же цього можна уникнути? Про все це Ви маєте можливість прочитати у часописі «Діана»:

Як зберегти зір. – Діана. – 2017. - № 15-16 (3-4). – С. 8-9.

Чи можна читати лежачи, яку оптимальну відстань до книги треба витримувати, звідки має бути джерело світла, на скільки шкідливе для очей тривале сидіння за телевізором чи комп'ютером???

Що допоможе зберегти зір, які правила?
Зберегти зір допоможуть профілактичні заходи, про які Ви дізнайтеся у статті і саме тут Ви знайдете відповіді на всі запитання.

Часопис чекає Вас у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Людмила Шапірко

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 217 | Додав: texnik | Теги: Допомога , збергти , комп'ютер , зір , книга | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]