Як слова впливають на наше життя - 27 Травня 2013 - Порадник читача
Головна » 2013 » Травень » 27 » Як слова впливають на наше життя
22:04
Як слова впливають на наше життя
Академік Павлов давно експериментально довів, що всі хвороби є результатом руйнівних думок та образів. Адже багато неприємних спогадів ми носимо в собі роками і потім дивуємося, звідки беруться хвороби та проблеми. Із цього приводу є одна дуже повчальна притча.
До монастиря поверталися два монахи: один молодий, другий – в літах. Щойно пройшов сильний дощ і дорогу розмило. Раптом вони побачили, що на березі бурхливого брудного потоку стоїть прекрасна дівчина і не наважується перейти через нього. Тоді старший монах підійшов до дівчини, взяв її на руки й переніс на другий берег. Обидва монахи мовчки продовжили свій шлях. Коли вони підійшли до монастиря, молодий монах не витримав і сказав:
- Мене непокоїть твій вчинок. Адже нам не можна не тільки наближатись, але навіть думати про жінок. А ти ніс її на руках.
- Послухай, - відповів літній монах, - я залишив цю дівчину там, а ти несеш її й досі.


А тепер подумайте, скільки образ ви в собі виношуєте! І чи є від цього для вас користь?

Валерій Синельников – відомий психотерапевт, психолог, лікар-гомеопат, автор унікальних за простотою та ефективністю психологічних методик у своїй черговій книзі „Таємнича сила слова. Формула любові” пропонує систему духовних вправ, які навчать нас позбутися негативних емоцій і, повністю розкривши внутрішній потенціал, здійснити свою заповітну мрію.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 326 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]