Головна » 2017 » Червень » 26 » ЯК ГОСПОДАРЮЄТЬСЯ ФЕРМЕРАМ В США
12:16
ЯК ГОСПОДАРЮЄТЬСЯ ФЕРМЕРАМ В США

Фермерство в Україні – найрозповсюдженіша форма господарювання в аграрній сфері. Агробізнес сьогодні це той потенціал виробників, які здатні забезпечити продовольчу безпеку країни, поповнювати державну казну, створювати робочі місця для сільського населення. Успішне ведення агробізнесу, що в сфері рослинницитва чи в сфері тваринництва залежить від багатьох внутрішніх та зовнішніх факторів. Позитивним елементом агроменеджменту – є ознайомлення і наслідування інноваційних прийомів фермерів, що досягли успіху у своїй сфері .

Айову, що у Сполучених Штатах Америки, прийнято вважати найаграрнішим штатом країни. Про те, як там господарюють фермери, кореспондентам часопису «Пропозиція» удалося дізнатися, поспілкувавшись з одним американським фермером, який нещодавно приїздив в Україну.

Агрокліматичні умови, в яких господарюють фермери подібні до українських, тому проблеми вирощування рослинної продукції (насінництво, добрива, переробка та збут) подібні до наших. Основною ланкою тваринництва є свинарство, що також співпадає з кулінарними смаками українців. Досвід господарювання Ліндсея Грейнера фермера із 40 річним стажем та його сім’ї, на їх прикладі інших фермерів штату Айова – у статті:

Жолобецький Г. «Як господарюється фермерам в Айові» // Пропозиція. – 2017. – № 4. – С. 60-63.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 46 | Додав: texnik | Теги: фермерство , Айова , фермерські господарства | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]