Головна » 2017 » Листопад » 30 » Яблучний бізнес України
21:21
Яблучний бізнес України

Не хлібом єдиним славиться україн ська земля. Споконвіку славилася вона своїми садами. І попри негаразди останніх років, нині садівництво в Україні – на підйомі. В різних регіонах відновлюють занедбані старі сади, закладають нові інтенсивні плодові насадження.

Часопис «Пропозиція» № 9 за 2017 рік у серії статей знайомить своїх читачів із матеріалами VII Міжнародної конференції «Яблучний бізнес України – 2017». Учасники ознайомилися з цьогорічною ситуацією, яка склалася на яблучному ринку України, Європи; перспективами експорту українських яблук, аналітичними матеріалами й логістичними нюансами, а також передовими технологіями вирощування та захисту яблуневих і грушевих садів .

Прикладом успішного садівництва є фермерське господарство «Гадз», що розташоване поблизу старовинного Бучача. Очолює господарство Петро Гадз, разом з ним працює команда молодих висококваліфікованих спеціалістів. Їм вдалося перетворити близько 600 га землі на справжнє диво – родючий плодово-ягідний сад, позаздрити якому можуть і голландці з їхніми інтенсивними садами. Кожен із працівників господарства детально розкриває секрети успіху досягнення високих врожаїв та впровадження найкращих вітчизняних та зарубіжних садівничих інновацій. Читаючи про такі господарства, а ще краще, відвідуючи їх - фермерам, що займаються садівництвом, є чому повчитися.

Часопис знаходиться у відділі інформації та документів виробничої тематики РДОБ.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 283 | Додав: texnik | Теги: садівництво , бізнес , яблука , фермерське господарство | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]