Головна » 2018 » Жовтень » 31 » ІТ-сфера в Україні
14:53
ІТ-сфера в Україні

У січні 2018 р. КабМін України схвалив Концепцію розвитку цифрової економіки та суспільства України на 2018-2020 роки, але питання приватно-правових відносин переважно залишилися поза увагою. Застосування чинних законодавчих актів до відносин у ІТ-сфері на практиці часто викликає проблеми, які переважно пов’язані із нечіткістю та неоднозначним розумінням окремих його положень і практик застосування. Чимало положень вітчизняних актів у сфері діяльності ІТ-компаній суперечать міжнародним нормам та законам України.
Це видання містить чинні нормативно-правові акти та судову практику, які пов’язані з використанням інформаційних технологій та забезпечення прав та інтересів їх учасників. Також наведено коментарі з урахуванням  міжнародної та вітчизняної практики забезпечення та захисту ІТ-бізнесу.

І Т-сфера в Україні : законодавство , судова практика, коментар / за ред.: Т. В. Бачинського, Р. І Радейко // Бюлетень законодавства і юридичної практики України. – 2018. – № 7. – С. 5–357.

Підготувала Самсонюк О.



Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 257 | Додав: Bibliograf | Теги: авторське прав , Суміжні права , електронна комерція , електронні довірчі послуги , електронні докум , електронний цифровий підпис , інформаційні технології | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]