Головна » 2017 » Травень » 31 » ІСТОРІЯ І СЬОГОДЕННЯ МИСЛИВСТВА В УКРАЇНІ
16:54
ІСТОРІЯ І СЬОГОДЕННЯ МИСЛИВСТВА В УКРАЇНІ

Полювання… Для мисливця – це ранкова зоря з туманом над очеретами свистом качиних крил, засніжені смереки, гавкання гончаків і шалений біг по глибокому снігу напереріз сікачу. Але це тільки зовнішні романтичні атрибути складного організму під назвою «мисливське господарство» .

Сучасне мисливське господарство в Україні – це важлива галузь народного господарства, що налічує кілька сотень спеціалізованих мисливських підприємств, забезпечує роботою тисячі людей, які опікуються дичиною і підтримують її оптимальну чисельність, надають послуги для мисливців та відраховують податки до держбюджету. Тому для розвитку мисливського господарства Україні потрібна якісна та сучасна мисливська освіта та наука, тільки тоді ми будемо мати шанс зберегти мисливську галузь – традиції і спадщину нашої країни.

Історія виникнення мисливства взагалі та етапи становлення в Україні в тому числі і на законодавчому рівні – в статті: Лисенко В. Мисливська наука //Лісовий і мисливський журнал – 2017. - №2. – С. 31-34.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 71 | Додав: texnik | Теги: Історія , сьогодення , Полювання , мисливство | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]