Головна » 2015 » Грудень » 7 » ІНТЕР’ЄРНИЙ ТЕКСТИЛЬ
16:21
ІНТЕР’ЄРНИЙ ТЕКСТИЛЬ

Пушкар Г. О. Інтер’єрний текстиль: товарознавчі аспекти формування асортименту та якості : монографія / Г. О. Пушкар. – Львів : «Магнолія 2006», 2013. – 176 с.

Текстиль – одна з основних складових дизайну інтер’єру. Важливу роль у створенні красивого і затишного інтер’єру відіграє правильний підбір якісних текстильних матеріалів. На сьогоднішній день розвиток виробництва і розширення асортименту інтер’єрних текстильних матеріалів є одним із пріоритетних напрямків текстильної промисловості. У зв’язку з зростанням будівництва житлових будинків перед населенням постає завдання – затишно, гарно і сучасно оформити своє житло з допомогою інтер’єрного текстилю . З підвищенням добробуту населення країни зріс інтерес до виробів інтер’єрного текстилю,тому до якості й оформлення цих матеріалів висуваються високі вимоги.

Тому у монографії розглянуто проблеми формування асортименту та якості екологобезпечного інтер’єрного текстилю різного цільового призначення. Наведено класифікацію інтер’єрного текстилю і товарознавчу класифікацію його сучасного асортименту, розкрито роль інтер’єрного текститлю у формуванні інтер’єру житлових і адміністративних приміщень. Автором досліджено проблему екологічної безпечності інтер’єрного текстилю, а також використано результати досліджень зі створення нового перспективного асортименту текстильних матеріалів з різним споживними властивостями (атмосферостійкими, брудовідштовхувальними, вогнестійкими і ін.).

Дане видання становить практичний інтерес для студентів і практиків сфери торгівлі, а також може бути корисним для фахівців легкої та текстильної вітчизняної промисловості.

Ознайомитись з монографією можна у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Наталія Литвиненко

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 224 | Додав: texnik | Теги: інтер'єр , текстиль , інтер'єрний текстиль | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]