Головна » 2017 » Серпень » 8 » ІННОВАТОРИ
17:19
ІННОВАТОРИ

Айзексон Волтер. Інноватори. Як група хакерів, геніїв та гіків здійснила цифрову революцію / Волтер Айзексон; пер. з англ. Дмитра Гломозди. – Київ : Наш формат, 2017. – 488 с.

Комп’ютер та інтернет – це найважливіші винаходи нашої ери, але мало кому відомо, хто їх створив. Більш того, мало хто знає, що теорію сучасного цифрового світу сформулювала жінка ще в середині ХІХ століття; і не будь-хто, а донька самого Байрона – леді Лавлейс . За півтора століття цифрову еру наближали багато людей, проте більшість так і залишилася в тіні.

До вашої уваги пропонується нове видання, яке надійшло до відділу інформації та документів виробничої тематики, де йдеться про різні етапи цифрової революції, про гіків, хакерів і мрійників, які кардинально змінили світ і підхід до бізнесу. Ця книга про диваків, яким нині людство завдячує електронним комфортом: Алана Тюрінга, Білла Гейтса, Стіва Возняка, Стіва Джобса, Ларрі Пейджа та інших. З неї ви дізнаєтеся про глибокі інновації і роль творчої співпраці в історії людства.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 251 | Додав: texnik | Теги: комп'ютери , генії , Хакери , Інтернет , винаходи | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]