Головна » 2018 » Травень » 8 » Інноваційні технології харчових виробництв
15:01
Інноваційні технології харчових виробництв

Виробництво солоду і пива є традиційною галуззю АПК України, яка в останні роки здійснила певні кроки, пов’язані з удосконаленням технології і техніки. Як правило, ці кроки стосуються підвищення смакових якостей пива, колоїдної та біологічної стійкості, процесів фільтрації.

Пивоварна галузь порівняно з іншими виробництвами напоїв і мінеральної води є істотно енергонасиченою, тому кроки в цьому напрямку підвищують конкурентну здатність, зменшують екологічний тиск, підвищують рентабельність виробництв.

У монографії Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / за ред. д.т.н., проф. Піддубного В. А. – Київ : Кондор-Видавництво, 2017. – 374 с., наведені результати аналізу сукупностей енергоматеріальних потоків і теоретичне підґрунтя удосконалення процесів енерго- і масообміну у виробництві солоду, технологій забезпечення довготривалого зберігання харчової продукції, способів фасування напоїв. Значна увага приділена взаємозв’язкам між геометричними параметрами упаковок, удосконаленню технологій енергозбереження бродильних технологій та їх апаратурного оформлення, оцінці тне використовуваних енергетичних ресурсів.

Видання буде корисним для працівників промисловості, а також студентів, магістрантів і аспірантів вищих і середніх спеціальних навчальних закладів, що стосуються харчової і переробної промисловостей.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 188 | Додав: texnik | Теги: пиво , виробництво , солод , технології | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]