Головна » 2018 » Травень » 20 » Імідж мисливців
12:25
Імідж мисливців

Американських мисливців у США вважають охоронцями природи і носіями своїх культурних традицій. Міжнародний Фонд оленів скелястих гір, який працює в США, проілюстрував наочно те, як американські мисливці плекають тваринний світ. Це ілюстрація 25 – ти фактів які переконують, що мисливці, в першу чергу, охоронці природи.

Задля підтримання позитивного іміджу мисливців, Фонд видав серію банерів про здобутки та роль американських мисливців у збереженні дикої природи . Банери були розповсюджені у соцмережах, в інших інтернет-ресурсах, друкованих виданнях та у громадських місцях. Фонд був створений у 1984 році у штаті Монтана США і є найпотужнішою Міжнародною організацією із захисту дикої природи.

Як платники податків, мисливці фінансують службу рибальства дикої природи та Лісову службу США. Кількість мисливців щороку зменшується, а їхні витрати на збереження дикої природи – збільшуються. Неперевершена відданість природі!

Дуже хотілося б, щоб на цей досвід, на ці цифри та на результати роботи мисливців та мисливських організацій які зазначені у 25 позиціях на користь мисливської галузі звернули увагу наші зоозахисники та інші борці за права тварин та допомогли їй стати на ноги і повноцінно виконувати свої природоохоронні функції.

Уся ця інформація міститься у періодичному виданні «Лісовий і мисливський журнал», що знаходиться у відділі інформації та документів виробничої тематики.

Романів І. Імідж мисливців /Лісовий і мисливський журнал // 2018. - № 2. – С. 40-43.

Раїса Гірак

Категорія: Прочитайте журнали | Переглядів: 228 | Додав: texnik | Теги: охоронці природи , збереження дикої природи , американські мисливці | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]