ІГРАШКИ З ФЕТРУ - 5 Квітня 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Квітень » 5 » ІГРАШКИ З ФЕТРУ
18:03
ІГРАШКИ З ФЕТРУ

Кулак С. Іграшки з фетру / С. Кулак. – Х., 2015. – 64 с.

Фетр – чудовий матеріал для творчості, який активно використовується в рукоділлі і є щільно пресованою вовняною масою, згорненою в рулони або нарізаною на аркуші. Існує всього чотири види фетру: чистошерстяний, напівшерстяний, акриловий і бамбуковий.

У чому ж особливості фетру? Це дуже м’який матеріал, із яким легко й цікаво працювати. Він має широку кольорову гаму, легко вирізається, пришивається і кріпиться, до того ж він прекрасно комбінується з різними матеріалами, наприклад із папером, іншими тканинами й вовною, що дає гарну можливість для виготовлення іграшок, різних обкладинок для книг, блокнотів і щоденників, а також для створення тематичних прикрас, сувенірів і подарунків до свят.

В даному виданні подані докладні майстер-класи, що містять як викрійки, так і покрокові інструкції, які допоможуть вам створити власний «зоопарк» із фетру. Вироби з фетру дуже цінуються, тому що вони – неповторні, оригінальні, зберігають часточку душі їхнього творця.

Завітайте до відділу інформації та документів виробничої тематики для ознайомлення з виданням та скористайтесь можливістю власноруч зшити тваринки, які стануть незамінним елементом в розвиваючих іграх з вашими малюками.

Марія Новікова

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 100 | Додав: texnik | Теги: фетр , матеріал , іграшки , рукоділля | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]