Groves Annie "When the Lights Go On Again" - 8 Травня 2016 - Порадник читача
Головна » 2016 » Травень » 8 » Groves Annie "When the Lights Go On Again"
11:44
Groves Annie "When the Lights Go On Again"

Книга "When the Lights Go On Again" Groves Annie  не залишать читача байдужим, не викликає бажання заглянути в епілог. Всі образи і елементи настільки філігранно вписані в сюжет, що до останньої сторінки "бачиш" те, що відбувається своїми очима. Помірна увага до дрібниць створила чітку картину, але й не позбавило читача місця для його особистого уяви. [ ? ] Цікаво спостерігати як герої, що володіють не високою мораллю, пройшовши через складні випробування, змінилися духовно і кардинально змінили свої погляди на життя. Грамотно і реалістично зображено довкілля, мальовничість і різноманітність якого занурює, захоплює і бентежить уяву. Динамічна і жива мова оповіді з неймовірною швидкістю призводить  до фіналу і дивує непередбачуваною розв'язкою. Не часто зустрінеш такі глибоко і проникливо розкриті труднощі людських взаємозв'язків, що стоять на порядку денному в усі віки.

Війна закінчується... Але для героя романа Джина Кампіона на внутрішньому фронті боротьба далеко не закінчена... Осінь 1944 союзники вторгаються в Італію. На внутрішньому фронті, в сім'ї Кемпіонів свої баталії – вони працюють невпинно в надії, що ось-ось побачать закінчення війни. Саша, щойно заручена з Боббі, постійно охоплена невіданими побоюваннями з тих пір, як вона була врятована від бомбового обстрілу. Але вона потребує допомоги, як вона візьме із собою всі свої страхи і як потім будувати своє майбутнє... Лу, розділеної сестри-двійнятка Саша, ламає старі стереотипи і виступає у своїй новій ролі в якості допоміжного члена повітряного транспорту. Невдовзі вона здригається до кінчиків пальців, коли з’являється людина з її минулого, диявольськи красивий американський солдат, Кіран Maллорі. Повертаючись до Лондона, Кеті сподівається, що вона нарешті покінчила з чоловіком, який розбив її серце. Та ось несподівано вона отримує від нього листа. Втім, чи можуть вони відновити згарище свого кохання, чи можливо все повторити або звести стосунки до тривіальної дружби?

Всім словам і всім речам повертається їх початковий сенс і цінності, підносячи читача на вершину радості і блаженства. Інтригує саме та нитка сюжету, яку хочеться розплутати і саме вона в кінці стає дійсністю з несподіваним поворотом подій. В оповіданні присутня делікатна психологія, якісна ідея і дуже нестандартна, невірогідні обставини. З неймовірною легкістю найскладніші ситуації за допомогою іронії та гумору починають сприйматися як такі, що можна легко вирішити і подолати. "When the Lights Go On Again" Groves Annie читати безумовно варто, тут є і прекрасний втілений задум і нагорода для справжніх цінителів цього жанру. Навіть якщо сьогодні її серце повне страждань і болю, є надія, що завтра світлі почуття повернуться знову…Саме таку назву має книга «When the Lights Go On Again».

Про автора. Енні Гровс це псевдонім відомої англійської письменниці, Пенні Халсалл, яка також писала романи під іменем Penny Jordan. Пенні користується міжнародним попитом, є автором понад 180 романів з обсягом продажів понад 84 млн примірників. Пенні народилася і жила на північному заході Англії, фабула романів Енні Гровс спиралися на історії її власної сім'ї, взяті з розповідей бабусі, коли вона була ще дитиною. На жаль, Пенні Халсалл померла в 2011 році. Але вона залишила чудову спадщину романів, хвилюючих серця читачів.

Панчук Тетяна

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 82 | Додав: black | Теги: психологія , кохання , війна , фронт | Рейтинг: 5.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]