Головна » 2016 » Жовтень » 29 » “Граматика французької мови в таблицях і схемах”
14:05
“Граматика французької мови в таблицях і схемах”

Книга “Граматика французької мови в таблицях і схемах” являє собою невеликий довідковий посібник, який містить інформацію про граматику французької мови. Всі відомості, викладені у вигляді схем і таблиць. Посібник забезпечить оптимальне засвоєння матеріалу школярами, студентами, викладачами і всіма, хто хоче вивчати французьку мову.

У довіднику схематично викладено всі основні правила французької граматики. Цим правилам передують деякі відомості з фонетики. Друга частина складається з таблиць відмінювання найбільш уживаних дієслів 3-ї групи. У третій частині представлені деякі лексичні одиниці для використання в усному мовленні.

Посібник призначається для всіх, хто має на меті допомогти всім, хто вивчає французьку, висловлювати свої думки, переказувати і правильно читати повідомлення на французькій мові. Книгу можна отримати у відділі обслуговування користувачів документами іноземними мовами.

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 991 | Додав: black | Теги: французька мова , читання , таблиця , граматика , переказ , граматичні вправи | Рейтинг: 5.0 / 2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]