Галина Вдовиченко. Інші пів’яблука - 20 Липня 2015 - Порадник читача
Головна » 2015 » Липень » 20 » Галина Вдовиченко. Інші пів’яблука
10:13
Галина Вдовиченко. Інші пів’яблука

«Інші пів’яблука» – продовження дебютного роману Галини Вдовиченко «Пів’яблука». Друга книга не менш цікава і якісно відрізняється від першої – вона динамічніша, різнобарвніша, глибша і насичена інформацією про життя і творчість Іоана-Георга Пінзеля, засновника Львівської школи скульпторів.
В центрі роману – продовження історії про чотирьох подруг – редактора Галини, телеведучої Луїзи, дизайнера Ірини та коректора Магди. П’ять років тому до їхніх рук потрапило «чарівне» яблуко Пінзеля, й життя подруг змінилося на краще – кожна отримала те, чого бракувало найбільше. Але яблуко може виконати тільки одне бажання…

Минуло п’ять років. Поки чарівний сувенір припадає порохом у комірчині з варенням, життя триває. Здається, яблуко зробило все, що могло, і всі подальші зміни на краще залежать насамперед від самих жінок, бо… «Так не буває, щоб людина мала все: і здоров’я, і щастя, і дітей, і кохану людину, і улюблену роботу. Завжди чогось бракуватиме, завжди чогось шукатимеш і когось або щось утрачатимеш».
Насправді жодне яблуко Пінзеля не в змозі відвернути неминуче чи склеїти те, що не приживається. Ірина розлучається з чоловіком – чари допомогли зійтися, але вони не допоможуть зберегти стосунки. Кризу у подружнього життя переживає й Галя… Проте внутрішня сила, жіноча мудрість і підтримка друзів допомагають подолати життєві негаразди. Бо як би не тішили себе чоловіки, жіноче щастя має багато складників – героїні роману творять (беруть інтерв’ю у відомих людей, пишуть книги, створюють колекції одягу), виховують дітей, подорожують по рідних Карпатах з не меншим захопленням, ніж Парижем, насолоджуються гарним товариством, літературою, шопінгом і смачною їжею…
«Інші пів’яблука» – книга про те, що відсутність якогось із «стереотипних» складників щастя ще не робить людину нещасливою… Якщо здається, що все в житті геть погано, треба читати «Пів’яблука». Книга залишає приємне відчуття, як від хорошої розмови з близькими друзями.


Інна Петрук

Категорія: Прочитайте книги | Переглядів: 302 | Додав: читалка | Рейтинг: 0.0 / 0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]