Головна » 2019 » Грудень » 3 » Гайдук І. Басівкутські Костецькі
13:05
Гайдук І. Басівкутські Костецькі

Гайдук І. Басівкутські Костецькі (1765-2018) / І. Гайдук. – Рівне : Видавець О. Зень, 2019. – 200 с.

Нам усім потрібна своя держава. Міцна, незалежна, здатна захистити себе від зазіхань наших недругів. Для того, щоб розібратися, чого ми прагнемо – потрібно знати походження, історію та родинні зв’язки родів та сімей. Не знаючи минулого, неможливо розібратися в майбутньому.

Книга І. Гайдука «Басівкутські Костецькі» - це дослідження автора історії родини басівкутських Костецьких, починаючи з 1765 і до 2018 року – більше як за два з половиною століття. Це склало десять поколінь.

Автор вмістив у своїй книзі історичні довідки про ті населені пункти, де проживають сучасні нащадки басівкутських Костецьких, родинні світлини, іменний покажчик. Приведені біографічні довідки про долі тих, хто воював у Другій світовій війні з різних боків фронту. Хто загинув або був репресований. Міститься інформація і про тих, хто воював в інших війнах: І-й світовій, російсько-французькій 1812 р., кримській 1853-56 рр., російсько-турецькій 1877-78 рр.

Книга адресована не лише близьким і далеким родичам автора, а й усім небайдужим до історії своєї родини.

Підготувала Л. Степанюк.

Категорія: Прочитайте про Рівненщину | Переглядів: 17 | Додав: kraeznavzi | Теги: іменний довідник , світлини , історичні розвідки , дослідження родини , генеологічні схеми | Рейтинг: 1.0 / 1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]